Boete voor Humberto Tan

Humberto Tan liet tijdens zijn talkshow enkele veelbesproken fragmentjes zien en daar blijkt een opvallend verhaal aan vast te hangen. Riskeert Humberto een boete?

De datingshow ‘Lang Leve De Liefde’ levert wel vaak opzienbarende tv-momenten op en Humberto Tan gebruikt regelmatig fragmentjes uit de show in zijn talkshow. Maar mag dat zomaar?

Humberto verduidelijkt nu zelf dat hij inderdaad toestemming heeft om die fragmenten te tonen in zijn talkshow. Er werd een duidelijke afspraak gemaakt…

Humberto Tan moet bij elk fragment uitdrukkelijk vermelden wanneer de datingshow te zien is bij SBS 6. Dreigt er anders een boete?

Geen idee of er een boete dreigt, maar Humberto Tan mag de fragmenten enkel gratis tonen zolang hij het uitzenduur vermeldt. “Anders moeten we betalen”, aldus de talkshowhost.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts