André van Duin toch in het nauw?

André van Duin heeft de chantagezaak waarin hij verwikkeld was geraakt netjes opgelost. Maar nu dreigt alles toch op straat te belanden… Wat is er aan de hand?

De komediant toonde hoe dergelijke affaire ook netjes afgewikkeld kan worden. André bracht het nieuws zelf naar buiten, zonder in detail te treden; de chanteur werd opgespoord en er volgden excuses van de man. Maar nu komt er opvallend nieuws…

André van Duin weigert verder in te gaan op de zaak. Waarmee hij gechanteerd werd is nergens bekend, tot grote spijt van roddelkanalen zoals dat van Yvonne Coldeweijer. Maar nu komt er ook wel héél opvallend nieuws uit journalistische hoek…

Omroep Brabant-hoofdredacteur Renzo Veenstra geeft toe dat hij stiekem toch nieuwsgierig blijft naar de juice waarmee André van Duin gechanteerd werd. Mediacourant publiceert een gesprek van Veenstra bij NPO Radio 1 waarin hij het nieuws toch zou durven brengen… Maar waarom dan?

Als je als journalist weet dat de juice geen grond van waarheid heeft, waarom zou je die dan brengen? Gewoon om André van Duin te beschadigen als persoon? Renzo Veenstra verdedigt zich en stelt dat hij de juice zou brengen in ‘een compleet verhaal’. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts