André van Duin in problemen?

André van Duin is naar de politie gestapt omdat hij gechanteerd wordt. Wat is er aan de hand?

De 75-jarige komiek staat al decennialang bekend om zijn onberispelijke imago en vriendelijkheid. Waarmee wordt hij dan gechanteerd? Heeft André van Duin tóch iets te verbergen?

Begin jaren zeventig zette André van Duin zijn eerste stappen in de showbizz en vijftig jaar later kwam André niet één keer in opspraak. Wat is er nu dan aan de hand?

Het enige wat voorlopig bekend is, is dat André van Duin klacht heeft ingediend tegen een persoon die de presentator ergens van beschuldigt. Het gaat hier dus om chantage of afpersing. André van Duin zelf reageert als volgt…

André van Duin benadrukt dat de beschuldigingen nergens op slaan en dat het de persoon in kwestie enkel om het geld te doen is. Daarom ook dat André van Duin meteen zélf naar de rechter stapte. De presentator hoopt ‘snel’ meer uitleg te kunnen geven over de hele zaak.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts