André Hazes: “ik wil dit elke dag voelen”

André Hazes gaat een nieuwe fase van zijn leven in. Kan de zanger eindelijk rust vinden? André weet alvast één ding zeker…

Op 16 februari kreeg André Hazes de sleutel van zijn nieuwe woning in Wilnis. André Hazes noemt het ‘een bijzondere dag’ en ziet één groot voordeel…

“Ik ben weer terug in mijn favoriete gemeente”, klinkt het emotioneel bij André Hazes. “Ik heb mijn hele leven op heel veel plekken gewoond, maar ik heb altijd geroepen dat ik oud wil worden hier.” Kan de zanger hier eindelijk tot rust komen?

André Hazes heeft er een bewogen periode opzitten en terugkeren naar Wilnis is voor de zanger een droom die uitkomt. En dan moet André toch één ding van het hart…

“Sinds rehab komen er alleen maar positieve dingen op mijn pad en dit is er weer eentje waardoor ik zo dankbaar ben dat ik die keuze heb gemaakt.” En dan is André Hazes niet de enige die gelukkig is…

“Ik ben op mijn aller gelukkigst en dat mag ik elke dag gaan voelen in dit huis”, aldus André Hazes op Instagram en daarop volgt al snel een bericht van Monique Westenberg: “Trots op jou en ons 3”, aldus Monique. “New chapter in your new life!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts