Amalia emotioneel: “ze hebben het echt moeilijk gehad”

Amalia gaat binnenkort studeren en tijdens de jaarlijkse zomerfotosessie met de pers, onthult de kroonprinses dat ze ondertussen ook een kamer heeft gevonden in Amsterdam.

Amalia zal in de hoofdstad samenwonen met enkele vriendinnen. Dat ze een geschikte plaats vond, is geen vanzelfsprekendheid, beseft Amalia maar al te goed…

“Ik heb ook vriendinnen die vorig jaar echt moeite hebben gehad met het vinden van een kamer”, vertelt Amalia aan NU.nl.

“Daarom ben ik ontzettend dankbaar dat ik wel een kamer heb kunnen vinden. Ik kijk ernaar uit om daar met medestudenten te mogen wonen.” Koning Willem-Alexander beseft wat dit voor zijn dochter betekent…

Willem-Alexander beseft dat er nu een nieuwe fase aanbreekt in het leven van zijn dochter. “En ik denk dat Amalia daar helemaal klaar voor is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts