Minnares Marco Borsato opnieuw verliefd

ByIleana Durodin

24 October 2024
Foto: Peter De Smedt

Met Marco Borsato zelf gaat het nog altijd niet zo goed, maar nu komt er opvallend nieuws naar buiten over zijn voormalige minnares. Zij is opnieuw verliefd! Wie is de gelukkige?

Iris Hond zorgde voor heel wat ophef toen bleek dat ze een affaire had met Marco Borsato. Voor haar zette de zanger zijn huwelijk met Leontine Ruiters op het spel in 2009. Maar nu lekt er opvallend nieuws naar buiten…

Marco Borsato is na zijn echtscheiding van Leontine nog altijd vrijgezel, maar zelf heeft Iris Hond opnieuw de liefde gevonden. De gelukkige is Bart van Olphen. Wie is die man?

Bart van Olphen is een sterrenchef die in het verleden al samenwerkte met Jamie Oliver. EN Story weet ook hoe de tortelduifjes elkaar ontmoet hebben.

Op een evenement waar Iris Hond de gasten vermaakte met haar pianomuziek, stond Bart van Olphen in voor de keuken. Op die manier raakten ze in contact en van het een kwam het ander. Na een date besloten ze dat de verliefdheid sterk genoeg was om een relatie te beginnen. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.nl

* verplicht in te vullen

ByIleana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.